IMG_4074Weer even een update van mij. Het gaat goed. Gelukkig. Ik heb steeds minder vaak last van verhoging, en dat scheelt echt! Helaas is wel gebleken dat ik niet tegen zwembad-water kan. Elke keer na het zwemmen kreeg ik koortsaanvallen tot wel 40,9 graden. En moeilijk ademen. Dus ik ben helaas gestopt met het zwemmen bij de Hoogstraat. Jammer, want ik vond het wel heel leuk.

Mijn papa en mama doen het ook heel goed, vind ik. En niet alleen ik vind dat, maar ze krijgen het ook vaak te horen van andere mensen. Mensen die zeggen; tuurlijk doen papa en mama het met liefde, maar ze hebben wel heel veel bordjes hoog te houden.

Mijn PGB is nog steeds niet rond. Er is bezwaar gemaakt tegen de afwijzing voor WLZ bij het CIZ. En dat zal nog wel maanden en maanden duren. Ondertussen is er ook een aanvraag gedaan bij de verzekering. Maar die bleek niet door de juiste verpleegkundige te zijn ondertekend, maar door een leerling. Die moest dus terug. En is daarna getekend gestuurd aan de verzekering, maar zonder onze nieuwe handtekening. Hoppa, weer een week verder. Ja, je moet geduld hebben. Heel veel geduld. Ook voor de rolstoelbus heb ik nog geduld nodig, want die komt (weer) een week later. Moeten we toch met de gewone auto naar Groningen volgende week, daar krijg ik een gesprek met een professor die gespecialiseerd is in genetica.

Verder lach ik natuurlijk veel. Geniet ik van het wandelen of fietsen. En van knuffelen met papa, mama, m’n broer (als hij niet slaat) en m’n lieve zus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *