Hoi. Ik ben Qwin!

Hoi. Ik ben Qwin. Ik ben geboren op 3 januari 2015, een paar minuten na mijn broer. Ja, ik ben de tweede van een tweeling!
Ik ben alleen echt anders dan mijn broer. Ik heb ‘minder’, in mijn chromosoom 5. Een chromosoom is een bouwsteen van het DNA. En daar mis ik dus iets in. De medische notitie: 5q14.3q23.2 Dat betekend; een deletie (ontbreking) op de ‘lange arm’ van het 5e chromosoom van totaal 34Mbp (mega basepairs). En dat is heel veel, zo zeggen ze.

Ik kan dus heel veel niet. En zal dat ook nooit kunnen. Maar ik kan wel lachen. En genieten van mijn ouders. En m’n broer en zus. Ik ben Qwin. En dit is mijn site. Onderhouden door mijn papa en mama.

6 gedachten over “Hoi. Ik ben Qwin!”

 1. Ook hier gaan we je volgen ventje. En natuurlijk hoop ik dat je ons versteld laat staan dat alles wat nu voorspelt is veel mooier uit gaat pakken. Maar we gaan sowieso genieten van al het moois dat mama over je schrijft. En meeleven met de minder mooie en verdrietige dingen die mama schrijft.
  Lieve knuffel Tygo 12 Floyd 9 Aiden2 en Wendy ……

 2. Nou ik ga ook genieten van alle verhalen die papa of mama gaan schrijven. Ik als oma ben zo trots op je je bent mijn bijzondere kanjer. Je laat de wereld er zo anders uitzien. Ik geniet van alles wat je doet en je lach laat alle donkere wolken verdwijnen. Love you…

 3. Nou, Qwin je hoort er helemaal bij. We hopen heel veel van je te horen, en alle lieve mensen om je heen! En natuurlijk hopen we heel veel blije vrolijke zaken te horen hier! Ik wens jou en iedereen om. Je heen heel veel gezondheid en veel levensgeluk!

 4. Hallo lieve Qwin en lieve ouders en broer en zus ,

  Wat een mooie site voor jou. Ik volg jullie al een tijdje via instagram waar ik bij toeval op kwam. Ik leef erg met jullie mee, maar vind vooral die mooie glimlach en die geweldige pretlichtjes in je oogjes geweldig! van elke foto die voorbij komt, krijg ik ook weer een glimlach op mijn gezicht. Ik kan me voorstellen dat jouw lach heel veel goed maakt. Sterkte voor alle mindere momentjes, maar vooral heel veel genieten van al die mooie momenten! En Qwin, je kan trots zijn op die sterkte ouders van je

  Liefs Wiena (IG wisesani)

 5. Dag Waldo en Romy,

  Het afgelopen jaar heb ik jullie wisselend met be- en verwondering gevolgd. Wat zijn jullie taai, en sterk, en verdelen jullie gigantisch veel liefde! Niet alleen onder jullie drie prachtige kindjes, maar je geeft iedereen die jullie post’s met regelmaat voorbij ziet komen door jullie positiviteit dwars door alles heen er op die manier ook wat van.

  Eigenwaarde staat ook hoog in jullie vaandel, jullie zijn wie jullie willen zijn en doen wat jullie denken dat goed is. Een voorbeeld voor iedereen! Romy kreeg het zelfs voor elkaar om kort na zo’n zware bevalling als het modepopje van kort daarvoor weer rond te wandelen. Letterlijk en figuurlijk, want toen zij nog niet was wie zij fysiek wilde zijn, pakte zij zonder morren of veel woorden haar kindjes in een warme kinderwagen in en een stappenteller om haar lijf. Ongelooflijk!

  Soms stuiteren jullie tegen onwil, nare mensen en rotregeltjes op. Maar het is zo knap hoe jullie daarmee omgaan! Jullie leren veel mensen hoe je vanuit dalen weer bergen kunt zien. Ik heb heel veel respect voor jullie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *