Mooi appartement te koop

tekoopMijn papa en mama gaan ons appartement in Utrecht te koop zetten. Het is helaas niet mogelijk om hier te blijven, en dat komt een beetje wel door mij (en de aanpassingen die ik nodig heb). Zo is het, best grote, appartement op de tweede verdieping. En een lift, die is er niet. Geen probleem natuurlijk als je lekker kan lopen, maar dat zal ik nooit kunnen. Een een rolstoel gaat zo lastig de trap op.
Ook heeft ons huis een ruime woonkamer. Groot en licht. Maar… voor een bedbox (die ik binnenkort nodig heb) daar is dan, samen met de bank, eettafel en boekenkasten, geen plek meer voor.
Er waren in ons huis 3 slaapkamers, maar 1 daarvan is, door iemand voordat papa het huis kocht, al samen gegaan. Nu zijn er dus 2 grote slaapkamers. En dat is met z’n vijven soms ook een beetje krap.

Goed. Het is dus een leuk appartement. Mooie vloer, ruim balkon op het zuid-westen, gratis parkeren voor de deur, gezonde actieve VvE, 3 minuten lopen vanaf het station Utrecht Overvecht, winkeltjes aan de overkant en grootwinkelcentrum op 10 minuten lopen.

Iemand nu al interesse? Mag hoor! … We weten alleen nog niet helemaal precies wanneer we echt weg zijn, want we hebben nog geen vervangende woonruimte :/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *