Wij zien je wel-bijeenkomst

In het voorjaar van 2017 hebben ouders van ZEVMB kinderen met de campagne ‘Ik zie je wel’ aan de bel getrokken bij publiek en overheid om aandacht te krijgen voor hun kinderen en voor hun gezinnen. Aandacht voor betere kwaliteit van leven en van zorg en minder bureaucratie. Dat was aanleiding voor Staatsecretaris Martin van Rijn om een onafhankelijke werkgroep in het leven te roepen, de werkgroep ‘Wij zien je wel’.

Wij zijn gestart met diepte interviews met ouders, waarvan binnenkort een rapportage verschijnt. Als vervolg organiseren we regio bijeenkomsten voor ouders om de knelpunten en oplossingsrichtingen die in die gesprekken naar voren kwamen verder uit te diepen. Jullie als ouders zijn onze spiegel of we erin slagen om echte verbeteringen te realiseren voor gezinnen rondom iemand met ZEVMB.

Wij nodigen je uit om met ons in gesprek te gaan over verbeteringen voor gezinnen rondom iemand met Zeer Ernstige Verstandelijke en Meervoudige Beperkingen (ZEVMB). Meld je aan voor een bijeenkomst bij jou in de buurt!

Aanmelden kan hier: Aanmeldformulier
Meer informatie kan je hier vinden: website WijZienJeWel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *