Aanbouw is af!

Het is alweer ruim twee weken geleden dat de bouwvakkers voor het laatst aan het werk waren bij ons in huis. De aanbouw is af! Ja echt waar, af! Okay, er moet nog iets gedaan worden aan de verwarming die niet warm (genoeg) wil worden. En een schuifdeur die een beetje aanloopt. En er komt nog een schilder om de gang netjes te maken. En de airco moet nog geïnstalleerd worden. Maar dan. Dan is het ook echt helemaal klaar. Ondertussen slaap ik al vijf dagen beneden. En dat bevalt mij prima. Ik hoef niet meer die enge trap op en af en ik heb ook nog eens een veel groter bed. Daarin kan ik lekker rollen en zelfs helemaal omdraaien. Of dat nou de bedoeling is, dat weet ik niet. Maar ik kan het wel.
Ook ben ik al twee keer in bad geweest. Maar dat vind ik nog niet zo heel leuk. Beetje eng zelfs. Maar goed, daar moet ik nog aan wennen denk ik.

Verder gaat het wel goed met mij. Ik ben heel druk met spelen en met omrollen (o.a. fysiotherapie). Wel heb ik wat last van mijn keel en ben daardoor ook een beetje benauwd. Maar klagen doen we niet aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *